Når og hvor?

Treningsøktene

Treningen er meget variert. Ofte vil treningen bestå av lekbetont oppvarming, teknikktrening, sparring eller selvforsvarstrening, styrke- og kondisjonstrening og uttøying. Intensiteten bygges gradvis opp, slik at det ikke er krav om at du må være i fysisk god form for å begynne å trene. Alle trener i forhold til det nivået man befinner seg på. Treningen foregår i kontrollerte former og i en lett og vennlig atmosfære. Vi har treningstilbud til barn (8 år - 12 år) og voksne (15+ år).

Hvor holder dere til?

Vi holder til i Alexander Kiellands gt. 35 i 2. etg. 

Treningstøy

Treningen foregår barbeint. Til å begynne med vil man ikke trenge annet treningsutstyr enn T-skjorte og joggebukse/shorts. Etterhvert vil man trenge en ju jitsu-treningsuniform (en såkalt Gi). Den koster noen få hundrelapper og varer i mange år. En drikkeflaske er også lurt å ha med seg på trening. Man får forøvrig kjøpt alt utstyret man trenger gjennom klubben.

Instruktører

Våre instruktører er jevnlig på kurs og treningssamlinger for å oppdatere seg faglig. På denne måten ønsker vi å sikre at våre instruktører holder et høyt nivå.

Vår hovedinstruktør er Einar Mo.

 

Einar har trent ju jitsu siden 1987, og han har også erfaring fra andre arter. Han er opptatt av at elevene skal trives på trening; det skal være gøy å trene ju jitsu.

Gratis prøvetrening

Vi tilbyr gratis prøvetrening i to uker, slik at man kan prøve ut tilbudet vårt før man bestemmer seg.